Over ons

Hans-Robert

Gelukkig blijft de horeca dé plek om elkaar te ontmoeten, misschien wel steeds meer!

Na zijn studie rechten in Utrecht is Hans-Robert bij Grolsch gaan werken voor de horecatak waar hij als Hoofd Afdeling Vastgoed afscheid nam. Met DK Horecamakelaars zijn twee zakelijke liefdes horeca en vastgoed samengekomen.

hansrobert@dkmakelaars.nl
0610945710

Jorn

Het je gelijk thuis voelen, de beleving, de dynamiek of het nou gaat om een biertje drinken op het terras met vrienden of uitgebreid tafelen in een goed restaurant, dát is waar horeca voor mij voor staat.

Al van jongs af aan heeft Jorn affiniteit met de horeca, zodra het dan ook kon was zijn eerste bijbaantje in de horeca. Na een aantal jaren in zowel binnen- als buitenland gewerkt te hebben in verschillende facetten van de horecabranche, switchte hij naar een andere passie: de vastgoedsector.

Echter de aantrekkingskracht en passie voor de horeca bleven en toen Hans-Robert en Jorn tijdens een lunch op het terras van een van hun favoriete restaurants in Arnhem definitief besloten DK Horecamakelaars op te zetten, kwam alles samen. Wat is er tenslotte mooier om dagelijks niet met één maar met beide passies actief te zijn!

jorn@dkmakelaars.nl
06 26 74 21 86